keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Lego-synttärit, hauskin teema ikinä!!

Muutama viikko sitten vietimme synttäreitä. Minun minimieheni on jo 7-vuotias tuleva koululainen!


Lapsen ollessa hyvinkin vannoutunut legomies, valikoitui teemaksi tietysti Legot.
Aivan ihana oli kyllä suunnitella ja väsätä kaikkea legoon liittyvää tarjottavaa ja koristetta. Enemmänkin kyllä olisi tehnyt, jos vain aika olisi antanut myöden muilta arjen kiireiltä.
Ensimmäiseksi perjantaina juhlimme kaverisynttäreitä. Kavereille tehtiinkin ninjago- kakku. Kakku-kuvan tilasin Ullan unelma- verkkokaupasta. Siellä on valittavana kakkukuva omalla kuvalla, joten sain tehtyä kakun sankarin tämän hetken kuumimman suosikin ninjagoiden vihreän ninjan kuvalla!
Pillimehut saivat ylleen lego-vaatteet papererista askarreltuna ja mangososeista tuli lego-ukkojen päitä juhlien pienimmille päille.
Sosepurkeista liotin yksinkertaisesti etiketit pois ja permanenttitussilla piirsin silmät ja suut. Kannet maalasin vielä agryylimaalilla, tosin tässä olisi joku ohut paperi tai kangas ajanut saman asian.
Toisena päivänä kakun teemana olikin nexo knights. Idea oli mielestäni aika hyvä m&m kareilla tein numeron seitsemän ja sitten lykkäsin päälle valmiin legorakennelman. Sankari oli iloinen kakusta.


Jälleen kerran oli myös pakko tehdä tätä superhyvää marenkikakkua, josta olen blogiin kirjoittanut aikaisemminkin :) täälläParasta oli kyllä näiden pikku purkkien tekeminen. Ja vanhat kunnon kettukarkit menivät kuin kuumille kiville!Pikkuisia legopalikka keksejä sain, kun tein neilön muotoisia pipareita (sain myös kulutettua joululta jääneen piparitaikinan... hahaa!) ja päällystin sokermassalla. Keltaisissa on pohjana vohvelikeksejä. Vähän sellaista näpertämistä oli, mutta jaksoi sitä pienen satsin tehdä :D
Onni halusi tehdä pyramidin. Yksi pienen miehen haave onkin päästä Egyptiin :D Ehkä aletaan legoland reissun jälkeen säästää sitten siihen matkaan.


Hyviä ideoita löytyi tietysti pinterestistä! Sieltä kyllä löytääkin aina!  Mutta osa tuli myös ihan oman ideoinnin kautta. 

Loppuun vielä onnellinen sakari :)

6 kommenttia:

 1. Tulin vastavierailulle :) Voi kuinka hauskoja ideoita. Tuota juuri ihailen muiden synttärijärjestelyissä. Mahtavia ideoita ja toteutuksia. Itselläni ei koskaan tunnu sytyttävän eikä aika riittävän. Onnea vielä teidän synttärisankarille!

  VastaaPoista
 2. Myöhästyneet onnittelut synttärisankarille! Aivan upeasti olet toteuttanut Lego-teeman! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva teema synttäreille! Meillä juhlitaan lasten synttärit samaan aikaan, joten mennään väriteemalla (muuten olis ollut varmaan Batman ja ponit :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D minä aina innostun näistä teemajutusta :D

   Poista