maanantai 14. elokuuta 2017

Nokkakivi

Kävimme heinäkuussa Lievestuoreella Nokkakiven puistossa. Siitä on muodostunut ystävien kanssa jo pienoinen perinne. Se on  pieni ja ehkä tuntemattomaksi jäänyt hyvipuisto. Puisto on suloinen, vehreä ja tunnelmallinen. Nokkakivi sijaitsee Lievestuoreella, 9-tien varressa. Jyväskylästä sinne ajaa noin 20 minuuttia. Siellä ei ole isojen huvipuistojen kaltaisia hurjia laitteita, mutta pienemmille, vasta laitteista innostuvielle se on oikein passeli.


Lievestuore

Pelkäsimme, että nyt tulee sadetta, mutta sää olikin tosi hyvä. Ei liian kuuma, vaan juuri hyvä. Joten pojat viihtyivät siellä ihan koko päivän. Olimme siis ystävien kanssa liikenteestä, kaksi aikuista ja kaksi lasta.

Lievestuore

Positiivista oli se, että puistossa oli myös hiljainen hetki. Kaikki olivat ehkä neste ralleissa, kun ne sattuivat samalle viikonlopulle? Niin että jonottaa ei tarvinnut yhtään ja pojat saattoivatkin olla samassa laitteessa monta kertaa putkeen. Ja kun puisto on niin pieni ja rauhallinen, niin lasten saattoi antaa liikkua aika vapaasti.



Lievestuore

Lievestuore

Lievestuore

Pohjaton kaivo, josta saattoi kuunnella kiinlaisten puhetta ;)

Lievestuore

Lievestuore

Lievestuore

Lievestuore

Lievestuore

Lievestuore

Lievestuore

Huvipuisto

Suositukseni tälle idylliselle pienelle puistolle!  Isompien lasten kanssa en enää lähtisi. Mutta ajattelisin että alle kouluikäisille ja ehkä ala-asteen ensimmäisillä luokilla olijoille hyvä. Täällä itsekkin aikuisena viihtyi, eikä stressaantunut, niin kun joissain isommissa puistossa saattaa käydä.  Kuvista ei nyt tule esille, mutta alueella on myös leikkipuisto, jossa on mm. pari tramppaa ja liukumäki. Sisäänpääsy on ilmainen, mutta rannekkeet maksaa. Tarkemmat koordinaatit löytyvä TÄÄLTÄ. Vielä ehtii vierailemaan, tosin 20.8. on viimeinen aukiolopäivä. Ja tämä ei ollut sitten maksettu mainos  :D Ihan vaan koska tykkään :D <3

Terveisin, 
Elli


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti