tiistai 6. maaliskuuta 2012

Risuja, höyheniä ja pari munaa

Oikeasti söpö asetelma. Vaikea valokuvattava. Kuvassa se näyttää vaan siltä mitä se oikeastikkin on risuja, höyheniä ja sen sellaista...

Tein ystävälle ja Onnin mummolle ihan vaan keväistä mieltä tuomaan ja vähä ehkä lapsenhoitopalkaksikin.

Roskikselta pelastettu, hajonnut risukasapesä, oikein ohusta narua, missä on höheniä ja pari koristemunaa.
Vähän kuumaliimaa ja näin näppärästi se on valmis.

Tämä oli välipalaa, koska oikeasti vain päättelen isoäidin neliöitä. Mutta näen valoa tunnelin päässä. Ei ole enää mitenkään mielettömän paljon tilkkuja päättelemättä. Kohta pääsen yhdistämään. En ole oikein varma kyllä siitä riittävätkö tilkut, mutta sitten tehdään lisää.Ilahduttaakseni itseäni mahataudin kourissa ostin uusimman 101 ideaa lehden. Mikä pettymys! Olen tullut siihen tulokseen, että lehden ensimmäinen numero oli liian yliveto. Nyt monet tuntuvat olevan pettyneitä uusimpiin numeroihin. Ei se huonoa luettavaa ole, kivoja juttuja, mutta ei sellaisia hitsin vitsin hitsi pakko päästä tekemään - juttuja ole ollut.

Pidemmittä puheitta alan etsimään ideoita huomiseen menyyseen. Hävisin sen vedon jostain aikaisemmin puhuin. No löimme uuden vedon master chefistä ja voitin elin saan minäkin ruuat. Huomenna pitäisi siis kokkailla 3 ruokalaijin illallinen. Ehkä dokumentoin sen?

Elli

1 kommentti:

  1. Höyhenet+ risut + munat, eli selvästi pääsiäisfiilis! Muakin jotenkin viehättää pääsiäiskoristeet, mutta samalla tuntuu ärsyttävältä, kun ei ne ensi pääsiäisenä sitten enää olisi tallessa, paitsi toki vuoden päästä joulun tai juhannuksen aikaan ne olisivat kokoajan nokan alla. Mutta ihastelin tänään Tiimarissa ja Pentikillä ihania keltaisia ja vihreitä pääsiäisjuttuja :) Kyllä se peitto on vielä valmis ja sitten se vasta upea onkin! Joillain peitot on vielä haaveasteella ;)

    Terkuin tuttu salaperäinen lukijasi :)

    VastaaPoista