lauantai 27. heinäkuuta 2013

Isoisoäidinneliöitä

Talvella, kun täytin vuosia, sain ystäviltäni lahjakortin Titityy-lankakauppaan (  Jyväskylän Toivolan Wanhassa pihassa. )
Ostin sieltä mm. muutaman kilon kuteita, joista virkkasin hieman isompia isoäidineliöitä.

Jo jonkin aikaa sitten sain valmiiksi maton parvekkeelle.
Tuossa se on pyörinyt viikkoja, odottaen että päättelisin pari langanpätkää :)
Näin, jälleen kerran. Hirveällä vauhdilla meelkein valmiiksi ja sitten loppumetreillä tyssää :)Ihan siis tavallisista isoäidin neliöistä kooostuu tämä matto. Virkkasin neliöt ontelolangasta (ontelokudetta hieman ohusemmasta) Numeron 8 koukulla. Kudetta meni pari kiloa ja jäi hieman yli. Kuva on siitä huono, että arvelujen varaan jää jatkuuko vielä pidemmälle. Ei, ei jatku, 12 isoäidineliötä tässä on :)

Hirmu moni on tykännyt mun blogista fb:ssä. Olen hämmentynyt ja iloinen!
Käykää vaan tykkäilemässä,  sitä kautta on näppärä seurailla, koska ilmoittelen siellä sitten kun uusi postaus valmistuu.


Facebook on muuten muodostunut tosi näppäräksi enkä ainostaan tarkoita kavereiden kanssa yhteydenpitoa. 
Sillä minä myös mielelläni tykkään erilaisista yrityksistä, koska HALUAN tietää tarjouksista ja ennenkaikkea uutuuksista. Ja koska siellä tulee vietettyä aikaa, niin on kiva kun blogiaddiktikin pystyy täysin reaaliaikaisesti tietämään milloin suosikkiblogissa on uusi päivitys :D
Kuulun kaikenmaailma askartelu, kierrätys, jämälanka yms. ryhmiinkin :D ihania inspiraation lähteitä nekin erityisesti tuo Jämälankaideoita ryhmä. Suosittelen.

No mutta pidemmittä jorinoitta...

Mukavaa lauantai-iltaa!!

Elli

4 kommenttia: