tiistai 27. elokuuta 2013

Ei pöllömpi purkkiAivan ihanat servetit ostin ja ajatus oli heti että näitä ihania pöllöjä pitää saada jonnekin muuallekkin kun kahvipöytään.

Niinpä hampipastillipurkki sai uuden pöllömystyneen ilmeen... :O
 Näitä(kin) tyhjenee säännöllisin väliajoin ja olen koittanut keksiä niille uusiokäyttöä. Leikissä ne on myös ollut kyllä suosittuja.Liotin purkista irti etiketit.
Koska liimapinta ei meinannut millään irrota, niin hikkailin sitä vielä kynsilakanpoistoaineella enimmäkseen päältä. Liimapinta kun ei niin sivuilla haitannut kun päälle tuli kuvat.Tässä tuli äkkiseltään tehtyä sellainen huomio, että ihan tavis (ale askartelusta) ostettu lakka ajaa saman asian kun servettilakka. Kelpaa kannella välipalapähkinät töihin


.

18 kommenttia:

 1. Nuo servietit on ihanat! Tahtoo kanssa!

  VastaaPoista
 2. Mä olen heittänyt kaikki nuo purkit roskiin, ja jo silloin oli olo, että en toimi oikein. No, seuraavat säästöön. Tosi kiva purkki ja kun olen noita serviettejäkin kaupassa himoinnut ;) Joo, ja kalustelakka käy kanssa. Terkkuja!

  VastaaPoista
 3. Ihania servettejä :) Ja vitsit miten kätevän välipalapurnukan sait!

  VastaaPoista
 4. Voi peeveli,nyt on lähdettävä Tiimariin:D

  VastaaPoista
 5. Oi, hyvä idea! Itse olen kans miettinyt, mihin noita purkkeja vois hyödyntää :)

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtava pöllöpurkki! Eipä pöllömpi idea, siis ihana. Annoitpa minullekkin idean laittaa servetti pöllöt noin, kun ne ovat odottaneet paikkaansa kaapissani :)

  VastaaPoista
 7. Ihana pöllöpurkki. Pöllöt ovakin nyt olleet paljon esillä kaupoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöllöt on kyllä pop, niitä on vähän joka paikassa, mut on ne kivojakin :)

   Poista
 8. Oi miten ihana! Täytyypä nyt kiireesti tyhjentää tuo meidän talouden ksylitolipastillipurkki että pääsisi askartelemaan :D

  VastaaPoista