torstai 26. tammikuuta 2012

Kevät tuleeKevät tulee ja tulppaanit :)


Pidän kamalan paljon tulppaaneista. Ennen ihan vihasin. Pakko tunnustaa että nämä on ehtinyt jo kuolla kupsahtaa. Meinasin ostaa vaaleanpunaisia neilikoita tänään. Nekin on niin ihania. Voi tätä hömpötystä :) Minulla on ollut vuosia vihreä keittiö, nyt olen pikkuhiljaa tuonut sinne myös pinkkiä ja vaaleanpunaista. En olisi muutama vuosi sitten ikinä uskonut!


Vastapainona keväilylle hieman tunnelmointi. Elefantti marssii .. Ostin nämä punotut tuikkukipot( joissa on siis lasi sisällä) alennusmyynnistä. Saa nähdä kuinka kauan ovat ehjinä, Onni tykkää sen verran niistä. Ja tämän vuoksi niissä palaa tuli vain kun kyseinen terroristi ei ole uhkana.


Yksin kotona tämän yön. Lapsi kipeänä ja muualla, aika kurjaa, mutta toisaalta jos ajattelen positiivisesti niin voinpahan itse levätä ja jaksan huomenna hoitaa. Aion nukkua niin kauan kun sieluni sietää ja sitten huomenna siivoan.

Sunnuntaina mahdollisesti kirppiskierrokselle mummon kanssa?

Nyt ryhdyn seuraamaan top chef ohjelmaa. Löimme kaverin kanssa vedon. Se jonka suosikki tippuu ensin joutuu kokkaamaan illallisen, alkupalan, pääruuan ja jälkkärin.


Elli

2 kommenttia:

  1. Aika hyvä haaste! Kuka on sun suosikki? Mulla on ehkä vasta pari inhokkia. :D

    VastaaPoista
  2. Inhokkeja on monta, "suosikki" tai oikeastaan voittaja veikkaukseni on se Jose. Se on vahvoilla koska kaveri veikkasi Kristiania.

    VastaaPoista