perjantai 20. tammikuuta 2012

Kotona jälleen.

On aika aloittaa puhtaalta pöydältä.
Vanhaa blogia en jaksa, enkä halua jatkaa enää siitä.
On tapahtunut niin paljon. Ne kannet on suljettu ja ainoastaan minun katseltavissani, ainakin toistaiseksi. Se oli mennyt elämä. Ja nyt on nyt :)

Mitähän tästä blogista tulee?

Käsitöitä ja kodin sisustusta, näin olen sen ajatellut. Jo muutaman kerran ja vielä sitten uudemmankin kerran blogiani muokanneena, osoitetta vaihtaneena ja niin päin pois, tiedän että ei voi ennalta määrittää mitä blogista tulee :) Joten me näemme sen.

Syksyn aikana koin ison myrskyn elämässä ja vielä edelleenkin hieman tyrskähtää. Väitän oppineeni paljon. Isoimpana asiana se että ikinä ei tiedä, elämästä ei vain tiedä ja itse pitää kuunnella. Moneltako itkulta olisinkaan jo säästynyt jos olisin vain pysähtynyt ja kuunnellut sisätäni?.Garpe diem, elä hetkessä ja nauti siitä mitä on.

Olen oppinut paljon. Huomaan nauttivani hetkistä, pienistä sellaisista.
Otan myös asiat esille ja en yksinkertaisesti osaa enää sivuuttaa omia tutemuksiani. Mikä on jopa koomista välillä, eipähän jää hampaankoloon.

Normaalisti otan paljon kuvia, mutta minulla ei ole yhtään kuvaa uudesta kodistani vielä. Jos ei oteta huomioon kuvia jossa etualalla on joulupukki, takkutukkaelli , varpaitaan tusseilla värittävä Onnimonni tms.

Mutta tästä lähdetään liikenteeseen :)

Tervetuloa lukemaan sinä joka tänne eksyt :)

Elli

3 kommenttia:

  1. Ihanaa, että kirjoitat taas! :) Innolla odotan juttuja ja tuoreita kuvia. Nähdään pian (oon helmikuussa tulossa sinnepäin)...!

    t. Inkki

    VastaaPoista
  2. Miten kivaa kun aloit taas blogata! Jee! :) Terveisin aktiivinen lukijasi A.

    VastaaPoista