keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Onnin verhot

Kauhean vaikeaksi meinasin mennä verhojen hankkiminen lapsen huoneeseen. Kävin ties kuinka monta kangaskauppaa ja muuta liikettä läpi. Kriteerini ei mielestäni olleet edes kauhean suuret. Halusin kapan, jossa olisi valkoisella pohjalla jotain lapsekkaita, värikkäitä kuvia, ei mitään pastellivärejä, vaan kunnon värejä. Olin miettinyt marimekon boboo kangasta, mutta ajattelin että se voisi olla jotain muutakin.Sitten yksi päivä Anttilan kangasosastolla haahuillessani huomasin alekorissa viidellä eurolla sivuverhot, jotka olivat oikeinkin passelit. Olin ajatellut kappaa, mutta miksei myös sivuverhot? Nappasin oitis matkaan ja laitoin jopa ennätysnopeasti ikkunaan :)


Värikkäitä junia.. tsutsu sanoo onni :)


Onni huomaa kodissa tapahtuneet sisustusmuutokset. On ilahduttavaa. Verhoja onni kommentoi tsutsu, niinkuin aikaisemmin mainitsin... Ja myös koriste-pelti-sydämen paikka kun vaihtui Onni sai jonkunlaisen yllättyneisyys kohtauksen ja hoki tähti.. ja osoitteli hämmentyneenä. Ruokapöydässä meni myös pasmat sekaisin, kun laitoin kynttilän palamaan lyhtyihin mihin yleensä en laita :) Positiivinen shokki.

Innostuin surffailemaan marimekon sivuilla ja löysin kaikkea innostusta kuten tämä Rekka-paita onnille


Ja itselleni haluaisin Kurkistus- tunikan punaisena. Se on vähän niinkuin iloinen mekko, mutta taskut on suorassa ja se ei ole niin takkimainen ja on tyköistuvampikin.

Ei pitäisi mennä :)

Elli

3 kommenttia:

  1. Hei jes mä löysin vihdoin sun blogiin! Hienot verhot on pikkuherra saanut, reippaat värit. :) Kikka

    VastaaPoista