tiistai 10. huhtikuuta 2012

kuuskyt


Pääsiäisenä juhlittiin pienesti kahta 30 vuotiasta. Ja vietittiin vanhojen ystävien kanssa muutenkin aikaan. Olin panostanut ihmisten valokuvaamiseen tälläkertaa ja kakun kuvaaminenkin tapahtui viime tipassa :).

Ei ollut mitään kakkujen aatelia, mutta kyllä sitä söi. Tein väliin dr oetkerin suklaamoussen. Mousse oli tosi helppo ja nopea tehdä ja moussena hyvän makuista. Kuitenkin, kakun välissä lätsähti. Epäilen tosin, että jossain välissä kuljetusta saattoi lämmetä sen verran että mousse suli kun se oli niin lätässä? Lisäksi välissä oli persikkaa. Päälle kaulitsin vaaleanpunaista marsipaania.

Kävimme muutaman kerran katsomassa junia läheisen radan varrella. Onni tykkäsi kovasti. Grillattiin myös ensimmäisen kerran tälle keväälle. Kävimme myös Tampereen tallipihalla. Siellä oli pääsäismarkkinat pupuja ja heppoja :).

Junien bongailua jatkettiin vielä eilenki täällä kotona ja käytiin Jyväskylän rautatieaseman lähellä katsomassa vanhaa veturia ja ihan nykyaikaistakin junaa. Onni olisi halunnut kyytiin, mutta tälläkertaa ei kuitenkaan

Aurinko paistaa kauniisti, ehkä mennään bogailemaan autoja ennen työpäivää? :) Jos nyt ei kuitenkaan...

1 kommentti: