torstai 31. tammikuuta 2013

Talkoilla kortteja ystäville :)

Pidimme alkuviikosta ystävänpäiväkorttitalkoot, sillei aika extempore siskon, kummitypyn ja Onnin kanssa.
Kerrankin on ajoissa ja hyvällä mallilllaan tämä projekti. Pidän ystävänpäivästä, vaikka monen mielestä se on tekemällä tehtyä. Minusta on kivaa että laitellaan kortteja ja muistetaan, on vähän söpöilyä ja hömppää elämässä :)
 Siskon väkräily. Kaunis, eikö vain? :)
Omani vilautan vasta ystävänpäivänä, vaikkakin tänävuonna kaikki on keskenään erilaisia, eli yllätystä olisi, vaikka näyttäisinkin etukäteen. 


Muutama yö sitten alkoi oksennus ja kipeily jatkuu edelleen. Nyt jää 30 -vuotis juhlani välistä. Ei rahkeet riitä, enkä halua sairastuttaa ketään vieraitakaan. Onneksi aika moni lupasi tulla sitten joskus toiste käymään. Toisaalta, parempi näin, niin ehtii jutella kaikkien kanssa kunnolla kun eivät ole yhtäaikaa :)

Elli

p.s. taidan keittä iltakahvit, sulattaa pakasteesta mustikkamuffinin ja vähän virkkailla ;)

8 kommenttia:

 1. Voi ei, toivottavasti paranet pian! <3 Nyt ei ainakaaa harmita niin paljoa että ei päästy lähtemään sun synttäreitä juhlimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ilmaisin itseni aika kehnosti minä olen siis terve (toistaiseksi) mut onni on oksentanut pari päivä :(

   Poista
 2. Harmi että juhlat peruuntuu! Nyt sulla on sitten pakastin täynnä herkkuja ihan omaan käyttöön? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on muffareita ja kuviakakkuja ja yllättäen jääkaappi täynnä tuorejuustoa ja kermaa :) kaippa mää nyt sit pari kakkua väännän itselleni ;) ei vaines kai noita vieraita ripottelee ens viikolla sitten :)

   Poista
 3. Kauniita on kortit täälläkin :) Ja ihania teippejä siulla!
  Paranemisia!!!

  VastaaPoista
 4. Tulin vastavierailulle, hienoja kortteja ja paljon kivoja juttuja muutenkin! Pikaista paranemista, sairastaminen on aina tylsää...

  VastaaPoista