tiistai 5. helmikuuta 2013

Autokortti

Taudit voitettu ja hiljaiselo saa loppua myös blogin puolella.
ONNEKSI on olemassa perhe ja ystäviä, jotka auttaa ja vaikka sujauttaa maitohappoja ja limpsapulloja ovenraosta. Onneksi on olemassa mummu ja pappa, jotka uhmaavat tauteja ja tulevat pitämään kotia pystyssä ja hoitamaan pientä miestä, kun aina ei voi itse olla vain kotona.

 Pappa ei suuremmin pahastunut vaikka tämän 3 tunnin torkkuhetken jälkeen sai oksennukset päälleen.

Mutta ensi viikonloppuna onkin sitten taas juhlan aika. Ja koska ensi viikonlopun sankari tuskin tutkii vielä blogiani ( jotenkin vahvasti epäilen ettei tulekkaan tutkimaan) :),  niinpä vilautan...Sain syntymäpäivälahjaksi teippejä, mm.. autoteippiä. 
Askartelin siitä ja pahvista ja oranssista bilteman  maalarinteipistä kortin. Ja vielä tuommoiset söpöt sydämet piti liimata , kun kortin saa erityisen ihana automies :) Onnille jo niin tärkeäksi tullut Aatu-ystävä  Huomenna töihin. Tästä tämä taas lähtee liikenteeseen )6 kommenttia:

 1. Hienoa 3 vee kortti! Mukavaa että ootte jo terveempiä :) Nähdään pian* Q

  VastaaPoista
 2. kiitos :) mistä lie niin hienot teipit tullut ;)

  VastaaPoista
 3. Moikka! Poikkesin vastavierailulle täällä sinun blogissa. Ihania leipomuksia ja askarteluja sulla täällä! Niin, ja ihana pikkumies, toivottavasti voi jo paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kun kävit, tervetuloa uudelleen :) Ja kiitos! voidaan kyllä jo suorastaan tosi hyvin. Elämä on niin paljon parempaa kun välillä vähän sairastelee :)

   Poista