torstai 23. tammikuuta 2014

Jämien jämät...


Junasukat jämälangoista.
Näitä nyt syntyy. On niin mukava tikuttaa menemään, kun oppii jonkun jutun ulkoa :D

Lanka näihin sukkiin tuli saamastani magic yarn ballista, josta olin ehtinyt jo neuloa superpitkät sukat itselleni. Ne sukat komeileekin tuossa uudessa bannerissa ja täällä.

Hieman jouduin laittamaan lisää nalle-lankaa muutamaan väliin.

Tykkään nykyään näistä jämäjutuista niin paljon, että voin sanoa ettei päättelykään enää harmita niin paljon kuin joskus ennen.
Seuraava "jämälankaprojekti" onkin jo puikoilla :D Heittomerkeissä siksi, että joudun kyllä varmaan ostamaan siihen lisää lankaa :)

Elli


16 kommenttia:

 1. Hieno uusi ulkoasu! Ehkä ollut jo kauankin, mutta en ole hetkeen täällä ehtinyt käymään... :) Ja sukat on ihanat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   On uusi ulkoasu, tänään värkkäilin. Hieman vielä vaiheessa, kun mulla ei oo sellaista kuvankäsittelyohjelmaa koneella mitä osaisin sujuvasti käyttää :D

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Monesti olen täällä vieraillut
  vasta tänään huomasin, että tuttu tyttöhän tätä julkaisee
  Terveiset vaan aurinkoisesta pakkassäästä Saarijärveltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :) Terveiset vaan Saarijärvelle!
   Sun pitää nyt kyllä vähän antaa lisävihjeitä että kuka Ellu!? :D

   Poista
 4. Hei! Kiitos pirtsakasta blogista, vallattoman ihania käsitöitä ja ideoita. Kuvaat ilmeisesti ihan hyvällä kameralla (kenties järjestelmäkamera), sillä kuvat ovat niin isoja ja tarkkoja kun ne avaa. Mielestäni noin hyvälaatuiset kuvat kannattaisi laittaa blogisivulle suoraan isoina, se selkeyttäisi sivua. On myös hidasta klikata kuvat yksitellen suuremmiksi, kun ne voisi nähdä suoraan isona sivua rullatessa. Tämä oli minun pieni parannusehdotukseni muuten visuaalisesti tasapainoiselle ja kauniille blogisivullesi :-)

  ps. ota kommenttien kommenttien vahvistuskoodi pois päältä. Se takuulla vähentää kommenttien määrää, kun joutuu tuskailemaan luvattoman kauan tuhruisen koodin tulkitsemisen kanssa. Tämänkin viestin yritin saada julki 5 kertaa, jospa nyt kuudennella kerralla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos kommentista ja rakentavasta palautteesta :)

   Olen itsekkin pohtinut tuota kuva-asiaa. Haluaisin että ne olisivat mahdollisimman suuret. Olen testannutkin asiaa. Seuraava bloggerin mahdollistama kuvakoko, se suurin, on niin suuri että kuvat menee tässä blogin sivumallissa reunatekstien päälle. Pitäisi ehkä vaihtaa sivumalli (vai miksi sitä kutsutaan) toiseen. Täytyy jättää asia mietintämyssyyn :)

   Poista
 5. Moi

  haastetta pukkaa!

  http://villavariksenmarja.blogspot.fi/2014/01/haastemiehelle-tai-naiselle-vastaus.html

  VastaaPoista
 6. On tosiaan kiva tuo banneri :) Ja muutenkin tää sun blogi, kun oot aika paljon taitavampi näissä asioissa kuin esimerkiksi minä :D Jämäraitasukissa oon joskus tehnyt väliraidan, tai osan siitä edellisen ja seuraavan raidan langoilla yhtä aikaa. Minä jos kuka inhoan päättelyä! :)

  VastaaPoista