maanantai 20. tammikuuta 2014

Tyttövauvalle


Käytiin tänään katsomassa suloista ja pikkuruista tyttövauvaa. Tämä oli kyllä oikein siro ja söpö neito :) Onnin toinen serkku.


Askartelin kortin


 Kortin pieni jalka on tehty cernit massasta. Kaulin massan ja painon jalanmuotoisella piparimuotilla kuvion.  Tein siihen hammastikulla reijän ennen paistamista, josta kiinnitin jalan nauhalla korttiin.
  


Ja neuloin tietysti viemiseksi junasukat, mitkäs muut :)


8 kommenttia:

 1. Ihanat viemiset pienelle neidille! :) Onko tuo cernit massa muuten vastaavaa kuin fimo vai eroavatko ne jotenkin toisistaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Joo, cernit ja fimo ovat periaatteessa samaa ainetta, mutta eri valmistajalta. Niitä voi jopa yhdistää. Fimo on aavistuksen pehmeämpää ja sitä ei tarvitse pehmitellä käsissä ennen muovailua niin paljon kun cernitiä.

   Poista
 2. Oiiiii mikä askartelija täältä löytyi!!! Selailin postauksiasi taaksepäin ja mykistyin ja ihastuin O.o Karehdittavan aikaansaava nainen :) Klikkasin itseni lukijaksi ja jään seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi iiks miten ihana kommentti! KIITOS :) hienoa että halusit jäädä seurailemaan! :D

   Poista
 3. Vastavierailulla. Oi ihanaa että kävit, sillä nyt löysin blogiisi. Ihania juttuja teet :) Nyt ehdin lukea vain tammikuun, mutta palaan varamsti vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi, mukava kuulla! :) kiitos tervetuloa uudelleen!

   Poista
 4. Tosi kaunis kortti. Ja junasukkia ei varmaan voi koskaan olla liikaa. :)

  VastaaPoista