torstai 18. huhtikuuta 2013

Lahjontaa

Kuten kerroinkin jo, kummitypy täytti vuosia maaliskuussa, mittariin tuli 9 -vuotta!
Hurjaa :)

Onni maalasi lahjaksi rasian :) Rasia on puuta ja se Onni maalasi akryyli maalilla ja tuo vaaleanpunainen on sellaista kimaltelevaa askartelumaalia, huonosti tässä  kuvassa näkyy. Onni viimeisteli rasian sisäpinnan vielä vaaleanpunaisella tussilla ;)


Ja sen sisälle taiteiltiin yhdessä helmet!
Aika paljon avustin, mutta työnjohtajana pikkumies toimi loppuun asti. Pujottaa ei itse jaksanut ihan kaikkea,  mutta valitsi harkitusti järjestyksen helmille.Minun lahjani ei ollut näin itsetehty, mutta mieleinen, luulenpa vain.
Minulta toivottiin lankaa ja koukkuja :) Se, joka on edes vähän aikaa lukenut blogiani, osaa kuvitella miten hyvälle mielelle vanha tätönen tulee tämmöisestä lahjatoiveesta. Minähän ostan! ehdottomasti :)


Vaaleanpunainen rasia piti sisällää helmiä ja muita korutarvikkeita. Näistä saa jo monta kivaa korua tehtyä!


Toki tein myös kortin. Pinkkii ja elefanttii...

Elli


p.s Vielä on sunnuntaihin aikaa osallistua arvontaan!8 kommenttia:

 1. Ihanaa kun Onni jaksaa askarrella noin! Oliskohan mulla voittoputki päällä ja voittaisin tämän arvonnan vielä veikkausten perään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssa iloinen että toinen innostunut kaikesta! :) Mutta onhan hän lapseni :D Joo, saa nähdä jatkuuko voittoputki. Hieman olen kyllä katkera voitostasi veikkauksissa. Olin niin varma voitostani :)

   Poista
 2. Ihanan rasian Onni askarrellut :) Kivoja lahjatoiveita ollut kummitytölläsi!

  VastaaPoista
 3. Olen itse saamassa vasta kummilapsia, ja ainakin ensimmäinen on tyttö.

  Äitini sanoi aina, että lapsi tulee kolmanneksen kummiinsa. Mä toivon voivani innoittaa käsitöihin, siinä sinä olet selvästi jo onnistunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Onnea kummilapsosista :)

   Luulen että kummityttöni on ottanut vaikutteita myös äidiltään ja muilta sukulaisilta, mutta ehkä uskallan ottaa pienen palan kunniaa itsellenikin :)

   Poista
 4. Lahja oli kyllä mieleinen ja sitä on jo käytetty! Kiitos! <3

  VastaaPoista