sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Pöllö käsityömessuilla

Ystäväni kanssa piipahdettiin Jyväskylän käsityömessuilla viikko sitten viikonloppuna.
Minua hiukka pöllötti. Ihmekös kun näitä pöllöjä tuntuu nyt lentelevän joka puolella :)
Aika vähillä ostoksilla selvisin :) Mutta toisaalta ollaan menossa isommalla porukalla muutaman viikon kuluttua Helsingin käsityömessuille että siellä sitten.

Ostin tuommoisia suloisia minikokoisia sydänkakkupapereita askartelukäyttöön.

 Ja pöllö merkkejä! en tiedä kyllä vielä minne raaskin nuo laittaa. Sitten ostin tämmöisiä pieniä riipuksia. Ajattelin tehä kaulakorun ja korviset, kun olen taas lähiaikoina alkanut käyttämään enemmän koruja.


Tässä muuten ensimmäinen piilopaikka mukini. Siskoni osti minulle muuten vain- lahjaksi. Voitteko kuvitella miten ihana sisko? :)
Kiitos vaan vielä kerran ;)


Käsityömessuilta erityisesti mieleeni jäi Herkkusuu korut. Aivan syötävän ihania koruja :)
Tässä linkki yrityksen sivuille. Tekisi mieli tilata itselle kaikenmaailman herkkukoruja!Suunniteltiin kyllä ystäväni kanssa, että kokeiltaisiin itse cernit-massasta tehä juttuja joku päivä. Kummallakin on hieman huonoja kokemuksia aikaisemmin. Jospa nyt kokeneempina ja viisaampina sitten onnistuisimme paremmin :)


Sain tunnustuksen Mariannelta hopealusikka puussa blogista :) KIITOS
Olen aina iloinen tämmöisiä saadessani. Harmi vain olen se jo joskus laittanut etenpäin niin en nyt tälläkertaa.8 kommenttia:

 1. Vastavierailulla. Ihania juttuja täällä sinun blogissa :)!

  VastaaPoista
 2. Minulla on sitten antaa sulle cernit-massaa! Meillä on eri värejä, on jäänyt käyttämättä. Joskus tehtiin nukkekotiin ruokia. Q

  VastaaPoista
 3. Ai että ku sulla on kaunis blogi! Ihanasti värejä ja silti selkeän näköinen :)

  Toi Arabian piilopaikka-sarja tuli ainakin mulle ihan puskista, yks päivä vaan sokoksella ihmettelin, että mitä uskomattoman kauniita astioita näenkään! Piilopaikkojahan ne. Ainoa missä Arabia vois vähän miettiä tekemisiään on tuo astioiden muotoilu, joka on musta todella tylsää ja yksitoikkoista sarjasta toiseen, vaikka kuosit olis kuinka upeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! Mieltä lämmitti, juuri tuota olen halunnutkin blogiltani!

   Olet muuten oikeassa. Välillä voisi arabia leikkiä hiukan kyllä muodoilla!

   Tervetuloa uudellen! :)

   Poista