perjantai 28. joulukuuta 2012

Piparinmakuinen juustokakku puolukkakuorrutteella

Kirsikkapuun blogista löysin ihanan uuden kakun ohjeen ennen joulua.
Aatoksi joulukahvipöytään sitten väsäsin tällaisen herkun. 


Maku oli hyvä, mutta minulla oli vaikeuksia saada kakku pysymään koossa. Kokeilin vegegeeliä, mutta se ei oikein (ainakaan minun käytössäni) toiminut. Ehkei myöskään niin pienempien vieraiden makuun, mutta jotenkin nekin suut makeaksi saatiin ;)





Joulutortut tein tälläkertaa omena-kaneli hilloon ja hyvältä maistui :) Siinäkin munattomat versiot meni hieman pieleen. Yksi ainut säilyi syömäkelpoisena koska kumosin juuri sen pellilisen LATTIALLE ! :) 


Joulu sikseen ja nyt kohti kevättä  ja  uutta vuotta!! :)

4 kommenttia:

  1. Paljonko laitoit vegeliä? Auttaisko jos määrän tuplais? Mutta se maku on tärkein! <3 Terv. Naapuri

    VastaaPoista
  2. En oikein tiedä siitä määrästä kun jotenkin se liukeni kokkareiseksi vaikka tein ohjeen mukaan. Joku siinä meni pieleen.

    VastaaPoista
  3. Näyttääpä hyvältä! Tein tänä vuonna joulutortut taas perinteisellä luumuhillolla, kun viime vuonna testasin omena-kanelia, molemmat oikeastaan yhtä herkullisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hyvältä maistuikin :D mietin juuri että pitäiskö tehdä vielä yksi satsi kun hilloa on jäljellä!

      Poista