maanantai 10. joulukuuta 2012

Joulukortit

Valmiina! itseasiassa viimeiset valmistui jo lauantai-sunnuntai yönä. Eli monta monta päivää ennen viimeistä lähetyspäivää!

Tänä vuonna korteissani käytin hieman sitä ja tätä... Kivoja tuli ja tekeminen on mielekästä, kun ei tee ihan samanlaisena sarjana kaikkia montaa kymmentä korttia :)Näissä korteissa käytin valmiiksi aukotettuja kortteja, ja aukkojen taakse on teipattu kaksipuoleisella teipillä erilaisia nauhoja. Ja sitten juuttinarua ja valmiit tekstitarrat Tiimarista (en suinkaan kirjoita noin kauniisti itse)
 Ostin uuden hyvän joulun toivotus leimasimen. Se on miestäni hirveän kiva. Valkoinen kartonkin on kiinnitetty mustaan kaksiosaiseen korttipohjaan 3D tarroilla. Sivuilla kultaista  (uusiokäytössä olevaa) lahjanauhaa, juuttinarua sekä tarratähtösiä.Niin, edelleenkään en ole kiroittanut kaikkia kortteja, mutta vielä ehtii :)

Elli

7 kommenttia:

 1. Oletpa ajoissa! Mulla ei ole vielä yhtäkään valmista...

  VastaaPoista
 2. Kiitos Riitta Sinikka :)

  Joo, kerrankin Erja olen saanut kutakuinkin ennen viimeistä päivää tehtyä. Kuitenkin kortteja kirjoittaessa tajusin, että pari puuttuu :) tänä yönä ne sitten!

  VastaaPoista
 3. Heippa Elli! Tulin heti vastavierailulle blogiisi. Kiva blogi sinulla. Liityn lukijaksi.;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! mukava kuulla Kamomilla :)

  VastaaPoista
 5. Ihania joulukortteja :) Niitä on kiva askarrella!

  VastaaPoista