keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Matti myöhäiset...

Muutama päivä sitten leveilin sillä, että mooonta päivää ennen "deadlinea" sain kortit tehtyä.
Toisin kävi. Kirjoittaessa kortteja huomasin, että olin laskenut väärin ja kortteja olikin liian vähän. Pääsinpähän tekemään vähän taas uudenlaista.

Nämä kortit on tehty valmiille korttipohjalle, joissa on tähden muotoinen aukko. Sisälle on teippailtu teippejä, ja kaksipuoleisella teipillä kiinnitelty erilaisia nauhan pätkiä. Juuttinarua laitettu koristamaan reunaa. Kortit on vielä viimeistelty tähdillä ja hyvän joulun toivotus tarroilla.


Sitten vielä pikku vinkki. 
Biltema ja värikkäät maalarinteipit. Jo vuosia sitten ostin sieltä punaista ja vihreää maalarinteippiä.
Se on edullista ja riittoisaa. Nyt ostin oranssia ja sinistä.  Erilaiset teippailut  ja teipit on nyt IN ja aivan ihania, mutta välillä aika hintavia. Tämä teippi ei ehkä yksistään ole niin kiva, mutta minusta kiva joukossa ja muiden juttujen kaverina :). 


Myös tässä vanhassa korttikurssi mallissa, olen käyttänyt tuon ruudullisen nauhan alla punaista maalarinteippiä. 


Heh, tässä linkki vielä Bilteman sivuille, josta juuri kävin etsimässä kyseisiä tuotteita. Näille on siis omat oikeatkin käyttötarkoitukset :).
Biltema
Löysin viime kerralla myös jotain muuta askartelu tarviketta Biltemasta, vielä en ole niistä tosin keksinyt mitä teen :).

Elli

8 kommenttia:

 1. Biltemasta tekee kyllä välillä löytäjä! Vaikka en sinne niin mielelläni aina menekään, mutta herra B minut sinne joskus väkisin raahaa. :D

  VastaaPoista
 2. Mulle se on sellinen hupikauppa:)

  VastaaPoista
 3. Kyllä määkin käyn lukemassa! :) Mulla on jotain sähköteippiä erivärisiä, mutta en ole oikein osannut käyttää niitä..

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista blogissani. Oletpa sinä tehnyt vaikka mitä ihanuuksia. Herkullisen näköisiä nuo kakut! Mä onnistun aina sössimään mun leivonnaiset viimeistäänkin siinä koristeluvaiheessa =D. Kokeile ihmeessä ristipistoja. Niihin kyllä hurahtaa ihan totaalisesti, kunhan pääsee alkuun. Helpoin on aloittaa ehkä valmispakkauksilla, joissa on kangas, langat ja neula sekä malli. Kotimaisia nettikauppoja ovat mm.
  http://www.emmuli.fi/index.php
  http://macrame.fi/tuotteet.html
  http://kirjokas.com/
  Ehkäpä noista löytyy jotain millä aloittaa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä :) pitää kokeilla jotain pientä juttu keväämmällä kun saa noi villajutut alta pois!

   Poista