tiistai 4. joulukuuta 2012

Joulunodotusta

Täällä on arvonta! Olen päättänyt voittaa lapselleni tuomas veturi pyjaman ( olisi aika hittien hitti :D)

Kirsikkapuun blogista bongasin kakun piparinmakuinen juustokakku puolukkakuorutteella. Sitä on ensi tilassa kokeiltava. Näyttää niin herkulliselta! :D Ja jouluiselta! 

Tänä vuonna jouluun virittäytyminen on alkanut aikaisemmin kun ikinä. Joulukuusi tuli jo ennen joulukuuta ja tottakai koristeet piti laitella. Sunnutaina laiteltiin Onnin kanssa hieman lisää tonttuja ja suuri osa lahjoistakin on jo hankittu.Valoja olen laitellut jo ympäriinsä hyvissä ajoin, no siksikin etten miellä niitä mitenkään joulu jutuiksi vaan kaamosta helpottamaan :)
Ihanaa tehdä joulujuttuja kun tuo pieni mieskin alkaa olla mukana menossa ja ymmärtääkin riemuita kanssani jopa joulukynnysmatosta ja on into piukeana avaamassa kalenterin luukkuja. Pikku-ukko saa usein kortteja mummulta ja papalta ja tädiltään ja on aina yhtä iloinen. Toivottavasti meille tulee paljon joulukortteja tänä vuonna,  kun kumpikin osataan niistä riemuita.

Minulla olisi paljon käsityöjuttuja valmiina. Kun vain ehtisi kunnon valon aikaan kuvaamaan. Ikuisuusprojekti tilkkupeittokin on valmis ja iso kasa kortteja tehty.

Jo toinen postaus (vailla sen suurempaa asiaa) tällä viikolla VAUDE :D....

Elli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti